UTSTILLING

Cathrine Ockernahl

“TULIPINA”

Hjertelig velkommen til en blomstrende utstilling av mitt maleriske univers hjemme hos Hanne Cecilie Apalnes og Paul Børseth. De åpner dørene til sitt vakre hjem i Solveien 105C.. Vi håper å se dere på åpningen torsdag kveld eller i helgen.

VELKOMMEN TIL ÅPNING TORSDAG 19. SEPTEMBER 2019 KL 18-21

ÅPENT: 21. SEPTEMBER OG SØNDAG 22. SEPTEMBER KL 12-16

Her viser jeg arbeider som er malt på mitt atelier i Harlingen og Oslo de siste 3 årene. Jeg har blitt veldig inspirert av de fantastisk fargerike tulipanåkrene i Nederland. Det er som et lappeteppe av farger som brer seg utover og energien i de vakre blomstene facinerer meg. Det har ført til at jeg har malt en rekke malerier som jeg kaller “tulipfields” og stilleben. Jeg vil også vise noen av mine japanskinspirerte og figurative malerier.

Mine arbeider er koloristiske og bygget opp lag på lag med maling. Jeg arbeider både i akryl og olje på lerret.

art@cathrineockernahl.com

www.cathrineockernahl.com

IMG_4516.jpg

Tilbake til arbeid

Jeg er i gang i mitt atelier igjen etter lang sommer og det er herlig å komme inn i rytmen igjen. Jeg har også startet opp med å male med olje igjen og det var utrolig gøy, men også uvant. Begynte like godt med et stort format 160x200 og "tulipfields" serien.

Har også hatt besøk av den unge lovende fotografen fra Harlingen Tristan Fopma som har et fantastisk blikk. Noen av bildene har jeg allerde brukt på nettsiden.

_35A6186.jpg

Sommerinspirasjon!

Reiser, late dager, ferie, sol, sommer, natur... Etter alle intrykk melder lysten til å male seg igjen. Det er herlig med ferietid, men også deilig å gå tilbake til atelieret å starte prosessen igjen. Noe av det som har inspirert meg i sommer er vannliljer, vakre blomster, kontraster, lys, refleksjon. 

Vi har tilbrakt noen dager på den vakre øya Terschelling utenfor Harlingen i Nederland. Her er det idyllisk med vakre små hus, landsbyer, jorder med kuer og sauer. Det som facinerer meg mest er de endeløse lange hvite sandstrendene og lyset her. Magisk!!

Velkommen til min nye nettside

I dag har jeg gleden av å presentere min nye nettside hvor jeg har lagt ut en del av mine malerier fra de siste 10 årene. Jeg har laget nettsidene selv og er ganske fornøyd med det. Jeg vil forsøke å blogge jevnlig for å fortelle om nyheter, arbeid, utstillinger og annet som jeg føler er relevant for  min kunst og hva som måtte inspirere meg. Velkommen!